Whitepaper man vrouw.

Marsbewoners zijn gericht op macht en prestatie. Ze zijn individualistisch, gericht op zelfstandigheid en doelgericht. Problemen? Dan komt hun oplossingsgerichtheid goed van pas. En als ze advies willen, vragen ze daarom. De bewoners van Venus zijn sensitiever, meer gericht op het betrekkingsniveau. Ze steunen en helpen elkaar en ontlenen hun eigenwaardegevoel vooral aan hun relaties en gesprekken. Venusbewoners zijn contactgericht, hebben een goede intuïtie en spelen gemakkelijk op de behoeften van anderen in. Ze geven vlot en ongevraagd adviezen.

Kortom, mannen en vrouwen communiceren anders. Juist in vacatureteksten kun je de verschillen in communicatie optimaal benutten. Want als je weet wat als typisch mannelijk of vrouwelijk wordt beschouwd, dan kun je hiermee spelen in je vacaturetekst. In dit whitepaper leggen wij jou de verschillen uit én geven wij je tips en tricks hoe jij de verschillen kunt benutten.

Vul het onderstaande downloadformulier* in. Nadat je op “verzenden” geklikt hebt, ontvang je een downloadlink in je e-mail.