Webteksten werkenbij-site.

Alles klopt op jouw werkenbij-site: het ontwerp, de techniek en de beelden. Nu de teksten nog. Met welke webteksten op de werkenbij-site overtuig je de doelgroep(en) met conversie als resultaat?

Webteksten voor een werkenbij-site kennen een ander doel dan de webteksten voor een reguliere website. Want op de werkenbij-site gaat het niet om het onder de aandacht brengen van producten of diensten. Wel gaat het om het werven van nieuw talent door jezelf te positioneren als aantrekkelijke werkgever.

Onze copywriters zijn thuis in arbeidsmarktcommunicatie. Zij kunnen de webteksten voor jouw werkenbij-site schrijven. Graag en goed. In een passende tone of voice, voorzien van de juiste dosis SEO. Geschreven voor jouw doelgroep(en). En natuurlijk zijn het webteksten waarbij de lezer de EVP beleeft. Tussen de regels door. 

Stap voor stap.

Aanvraag 

Wil je de webteksten laten herschrijven of juist from scratch starten? En over welke webpagina’s voor jouw werkenbij-site gaat het precies? Met de juiste informatie maken we een passend prijsvoorstel voor het (her)schrijven van de webteksten voor de werkenbij-site.

Jawoord

Na jouw jawoord bevestigen we de opdracht. We kijken welke copywriter het best aansluit qua ervaring en planning. Over planning gesproken: we stemmen met elkaar af wat deze is voor het schrijven van de werkenbij-webteksten.

Voorbereiding

Heb je al basisteksten, een schrijfwijzer, een Employer Value Proposition en/of persona? Als jij het met ons deelt, dompelt onze copywriter zich onder in alle info. Ook vragen we je om ons klantinformatieformulier in te vullen.

Intake

Tijdens een intake vraagt onze copywriter jou ‘t hemd van het lijf. Wees gerust, niet letterlijk. Wel stelt de copywriter vragen om een passende tone of voice te bepalen en de juiste inhoud van de webteksten te verwoorden.

Webteksten schrijven 

Nu alle informatie verzameld is, begint de copywriter met het schrijven van de teksten voor de werkenbij-site. Natuurlijk op basis van de indeling van de website en jullie doelgroep(en). Elke webtekst wordt altijd geleverd inclusief metadescription. 

Extra check

Omdat 4 ogen meer zien dan 2 loopt onze eindredacteur de door de copywriter geschreven webteksten voor de werkenbij-site scherp na. Eventuele puntjes worden op de i gezet. Letterlijk en/of figuurlijk.

Aanlevering webteksten

Natuurlijk delen we binnen de deadline het concept van de webteksten voor jullie werkenbij-site. Er zijn 2 feedbackronden inbegrepen.