Vacature operationeel manager.

Dit is geen gespreid bedje. Dit is een vacature voor een operationeel manager tekstbureau die ruimte wil om zelf invulling te geven aan de functie. En aan de werkzaamheden. In onze zelfsturende organisatie bewaak jij het resultaat, de klanttevredenheid én de medewerkerstevredenheid. En samen met het team bouw je ons snelgroeiende bureau in arbeidsmarktteksten verder uit.

Jouw bijdrage aan een werkdag

Elke dag loopt precies zoals je niet had verwacht. Want het ene moment komen er 10 aanvragen binnen voor nieuwe teksten en het andere moment staat de telefoon roodgloeiend. Of er meldt zich een collega ziek, waardoor er geschakeld moet worden om alsnog een deadline te halen. Gelukkig sta jij er als operationeel manager niet alleen voor. Wij doen het hier samen en niemand is te beroerd om een extra stap te zetten. Het is aan jou om het overzicht over de operatie te houden. Om de algemene en vestigingsprocessen te bewaken én te optimaliseren. Enkele van jouw verantwoordelijkheden zijn het:

 • analyseren, rapporteren en bewaken van de resultaten van door ons geleverde (tekst)producten. 
 • monitoren van de beschikbare menskracht en waar nodig stappen zetten om continuïteit te waarborgen.
 • faciliteren van collega’s in hun werkzaamheden, werkgeluk en doorontwikkelingsmogelijkheden.

Vaak werken waar je wil

Voor Tekst is het enige tekstbureau dat zich 100% richt op teksten voor de Nederlandse arbeidsmarkt. Dat maakt ons tot de specialist als het gaat om bijvoorbeeld vacatureteksten, testimonials, webteksten, hr-brieven en e-mailteksten. We zijn onderdeel van De Kracht van Content en een doodnormale platte organisatie waarin iedereen erg toegankelijk én welkom is. Samen gaan we voor het beste resultaat en we hebben een stem in de doorontwikkeling van ons groeiende bedrijf. En jij straks ook.

Bij ons is dinsdag kantoordag. Op die dag werken én lunchen we als team samen in Almere. Waar we dat doen? Vanuit het MyOffice-kantoor langs de A6. De rest van de week? Dan werken we waar we willen. Als de situatie dat toelaat. Je kan op deze dagen ook terecht op een van onze kantoren in Den Haag, Amsterdam en Utrecht.

Met zoveel verschillende klanten en opdrachten is alles in goede banen leiden soms een hele puzzel. Ik zorg voor het contact met klanten en dat ze een product afnemen dat bij hun behoeften past. Operationeel zit er een stuk planning, officemanagement, sales en administratie bij. Gevarieerd en belangrijk werk dus. Dat dat in een team is met plek voor humor en gezelligheid maakt het werk fijn.” - Jeannine Tuijn, sales & traffic medewerker

De talenten die jij meebrengt

Natuurlijk ben je analytisch. Het vertalen van data naar toepasbare verbeteringen is voor jou geen probleem. Plannen en verbetervoorstellen weet je te bedenken en vooral ook helder aan anderen uit te leggen. Daarbij heb je oog voor de belangen van verschillende betrokkenen en dat neem je mee in je manier van communiceren. Je snapt hoe je een zelfsturend team operationeel richting geeft. En je bent niet te beroerd om zelf praktische taken uit te voeren als de situatie daarom vraagt. Bovendien heb je: 

 • hbo-werk- en -denkniveau.
 • zeker 5 jaar werkervaring, bijvoorbeeld als assistent vestigingsmanager, trafficmanager, teamleider of operations manager. 

Jouw beloning is…

Een uitdagende baan als operationeel manager voor ten minste 32 uur per week, waarin je je kan doorontwikkelen en doorgroeien. Daarnaast mag je op basis van een fulltime dienstverband rekenen op:

 • een brutomaandsalaris tussen € 3.500 en € 4.500.
 • 27 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag.
 • een reiskostenvergoeding.
 • opleidingsmogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.
 • gratis meelunchen op dinsdagen.
 • een pensioenregeling waarvoor je geen eigen bijdrage hoeft te betalen.
 • een telefoon en laptop.

En nu zelf aan de slag!

Als jij als operationeel manager tekstbureau ruimte wil om zelf invulling te geven aan je functie, solliciteer je voor vrijdag 7 oktober. Stuur je cv en motivatie aan info@voortekst.nl.

Wil je eerst meer informatie over de functie van operationeel manager? Mail ons via info@voortekst.nl of bel 085 - 760 42 06.

Onze sollicitatieprocedure

Een duurzame samenwerking vinden we belangrijk. Om te ontdekken of we voor elkaar gemaakt zijn kan je dit na je sollicitatie verwachten:

 1. Zien we een mogelijke match op basis van je cv en motivatie? Dan (video)bellen we kort om elkaar beter te leren kennen.
 2. Tijdens een (video)interview vertel jij ons alles over jouw expertise, kennis en ervaring.
 3. We weten nu dat je het kan. Met een gesprek bij ons op kantoor willen we ontdekken of je bij ons past.
 4. Staan alle seinen op groen? Dan is het tijd voor jouw arbeidsvoorwaardengesprek en een referentiecheck.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kan je terecht bij Ghislaine Schiedon, office manager, via info@voortekst.nl of 06 – 29 41 32 95.