Vacature office manager.

De boel draaiend houden, alles regelen en verbeteren. Dat is in de kern wat de functie van office manager tekstbureau bij het snelgroeiende Voor Tekst inhoudt. En dat voor 24-40 uur per week, met ruimte om thuis te werken. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Bijvoorbeeld Radboudumc, JUMBO, diverse gemeentes, IKEA en de Rijksoverheid. Zij rekenen op Voor Tekst voor het schrijven van, trainen en/of adviseren over teksten binnen arbeidsmarktcommunicatie.

Jouw bijdrage aan een werkdag

Planningtools, mailboxen, telefoontjes, teammeetings; jij hebt grip op de dynamiek die komt kijken bij dit soort werkprocessen. Het ene moment heb je als office manager telefonisch contact over de intake voor een vacaturetekst. Vervolgens stel je schriftelijk een bevestiging voor een training op of mail je een offerte. Via het planningssysteem plan je de opdrachten en taken in. Plannen, mailen, bellen: jouw overzicht houdt onze processen draaiend. En daardoor de klanten tevreden. Zie jij verbeteringen? Kan het efficiënter? Dan zorg je daarvoor. En kom je er even niet uit? Geen probleem. Wij doen het hier samen en niemand is te beroerd om een extra stap te zetten. Bovendien bouw je onze zelfsturende organisatie samen met ons verder uit. Jij gaat:

 • snel schakelen: bij het bevestigen, inplannen en monitoren van schrijf-, advies- en trainingsopdrachten.
 • prioriteiten stellen: opdrachten vliegen je om de oren, je zet ze in de juiste volgorde.
 • overzicht houden: ook als de mailbox volstroomt en tegelijkertijd de telefoon gaat.
 • knopen doorhakken: wie koppel je aan welke klant? En wanneer? 
 • 101 dingen tegelijkertijd doen: planning, relatiebeheer en ook voorraadbeheer.

Vaak werken waar je wil

Voor Tekst is het enige tekstbureau dat zich 100% richt op teksten voor de Nederlandse arbeidsmarkt. Dat maakt ons tot de specialist als het gaat om bijvoorbeeld vacatureteksten, testimonials, webteksten, hr-brieven en e-mailteksten. We zijn onderdeel van De Kracht van Content en een doodnormale platte organisatie waarin iedereen erg toegankelijk én welkom is. Samen gaan we voor het beste resultaat en we hebben een stem in de doorontwikkeling van ons groeiende bedrijf. En jij straks ook. 

Bij ons is dinsdag kantoordag. Op die dag werken én lunchen we als team samen in Almere. Waar we dat doen? Vanuit het MyOffice-kantoor langs de A6. De rest van de week? Dan werken we waar we willen. Als de situatie dat toelaat. Je kan op deze dagen ook terecht op een van onze kantoren in Den Haag, Amsterdam en Utrecht. 

De talenten die jij meebrengt

Jij herkent je in de gedachte ‘als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan’. En je weet als echte multitasker het overzicht te houden. Hierdoor schakel je makkelijk tussen diverse opdrachten en taken. Van nature maak je als office manager dingen graag efficiënter en beter. Ideeën onderbouw je om zo collega’s mee te nemen in veranderingen. Bovendien ben je iemand die meedenkt en zich uitspreekt. Als zelfstandig opererende teamspeler breng je verder mee:

 • minstens een mbo 4-diploma.
 • minimaal 3 jaar werkervaring als office manager, projectmanager of trafficmedewerker.
 • klantgerichtheid én resultaatgerichtheid.

Jouw beloning is…

Een uitdagende baan als office manager voor 24-40 uur per week, waarin je je kan doorontwikkelen en doorgroeien. Daarnaast mag je op basis van een fulltime dienstverband rekenen op:

 • een brutomaandsalaris tussen € 2.600 en € 3.000.
 • 27 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag.
 • een reiskostenvergoeding.
 • opleidingsmogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.
 • gratis meelunchen op dinsdagen.
 • een pensioenregeling waarvoor je geen eigen bijdrage hoeft te betalen.
 • een telefoon en laptop.

En nu zelf aan de slag!

Als jij als office manager tekstbureau ruimte wil om zelf invulling te geven aan je functie, solliciteer je voor vrijdag 7 oktober. Stuur je cv en motivatie aan info@voortekst.nl.

Wil je eerst meer informatie over de functie van office manager? Mail ons via info@voortekst.nl of bel 085 - 760 42 06.

Onze sollicitatieprocedure

Een duurzame samenwerking vinden we belangrijk. Om te ontdekken of we voor elkaar gemaakt zijn kan je dit na je sollicitatie verwachten:

 1. Zien we een mogelijke match op basis van je cv en motivatie? Dan (video)bellen we kort om elkaar beter te leren kennen.
 2. Tijdens een (video)interview vertel jij ons alles over jouw expertise, kennis en ervaring.
 3. We weten nu dat je het kan. Met een gesprek bij ons op kantoor willen we ontdekken of je bij ons past.
 4. Staan alle seinen op groen? Dan is het tijd voor jouw arbeidsvoorwaardengesprek en een referentiecheck.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kan je terecht bij Ghislaine Schiedon, office manager, via info@voortekst.nl of 06 – 29 41 32 95.