Training onderscheidende vacatureteksten schrijven.

De training Onderscheidende vacatureteksten schrijven is ideaal als je al weet waaraan een goede vacaturetekst moet voldoen. En dat weet jij. Dus da's een mooi begin. Maar nu wordt het tijd om de clichés overboord te gooien en echte creatieve, onderscheidende teksten te gaan schrijven. Want op inspiratieloze vacatureteksten haken lezers af. En dat wil je niet, zeker niet in deze competitieve arbeidsmarkt. En weet jij wat jouw vacature anders maakt dan een soortgelijke vacature bij de arbeidsmarktconcurrent?

Als gespecialiseerd tekstbureau binnen arbeidsmarktcommunicatie weten we hoe je een vacature zo onder woorden kan brengen dat deze opvalt. Zelfs tussen de 4 miljoen andere vacatureteksten die nu online staan. Bijvoorbeeld door tijdens de training jouw Job Value Proposition te achterhalen. Ook omzeilen we clichés, halen we de creativiteit in je naar boven en verklappen waar de inspiratie voor het oprapen ligt.

Let op: deze training is écht gericht op hoe je creativiteit en jouw basiskennis van vacatureteksten inzet om onderscheidende vacatureteksten te schrijven. Gaat jouw interesse uit naar de basis van het schrijven van een goede vacaturetekst dan adviseren we jou je aan te melden voor onze basistraining Vacatureteksten schrijven.

Benieuwd naar onze online alternatieven? Online training 1-op-1 vacatureteksten schrijven, online incompany classroom Google for Jobs en online incompany training vacatureteksten schrijven.  

Aanschuiven bij deze training?

Ja, dat wil ik

Stap voor stap.

Voorbereidingsopdracht

Om je vast op te warmen, ontvang je van ons een passende voorbereidingsopdracht. Tijdens de training Onderscheidende vacatureteksten schrijven wordt deze opdracht behandeld.

De training

Onze trainer prikkelt en motiveert 4 uur lang met creatieve schrijfopdrachten. En je wordt uitgedaagd om los te laten, om te denken en lef te tonen. Je ontdekt dat inspiratie voor het oprapen ligt, hoe je clichés omzeilt en je de vacature verkoopt.

1-op-1 feedback 

Oefening baart kunst. Na de training Onderscheidende vacatureteksten schrijven pas je de opgedane kennis in de praktijk toe en schrijf je een onderscheidende vacaturetekst. De tekst deel je met de trainer voor 1-op-1 feedback die uit tips bestaat en hopelijk ook uit veel complimenten!

Goed om te weten

  • de training is inclusief koffie/thee/frisdrank, een lunch en materialen.