Verdiepingstraining doelgroepgericht vacatureteksten schrijven.

In de hedendaagse kandidatenmarkt moet de kandidaat centraal worden gesteld. Maar handel jij daarnaar? Met andere woorden: schrijf jij vanuit de vacature of vanuit de kandidaat? Tijdens deze training brengen we jouw droomkandidaat in beeld met een persona. Om vervolgens te ontdekken hoe je jouw kandidatenkennis omzet in wervende, doelgroepgerichte vacatureteksten.

Benieuwd naar onze online alternatieven? Online training 1-op-1 vacatureteksten schrijven, online incompany classroom Google for Jobs en online incompany training vacatureteksten schrijven.  

Aanschuiven bij deze training?

Ja, dat wil ik

Stap voor stap.

Een vacature uitzoeken

Omdat we concreet aan de slag willen gaan, is het belangrijk dat je een vacature meebrengt waarmee je vaak en/of actueel werft. Deze vacature(tekst) deel je vooraf met de trainer, zodat ook onze trainer vast in de doelgroep kan duiken.

De training

Is jouw doelgroep man/vrouw? Junior, medior of senior? Afkomstig uit de Randstad, Friesland of Limburg? Wat zijn de beweegmotieven en pullfactoren? Dit brengen we in beeld met een persona om jou aansluitend mee te nemen in hoe je de doelgroepkennis effectief omzet in wervende woorden. Op basis van ervaringen en data. 

1-op-1 feedback 

Oefening baart kunst. Na de training Doelgroepgericht vacatureteksten schrijven pas je jouw opgedane kennis toe in de praktijk en schrijf je een doelgroepgerichte vacaturetekst. Deze deel je met de trainer voor 1-op-1 feedback. Deze feedback bestaat uit tips en hopelijk ook uit veel complimenten!

Goed om te weten

  • de training is inclusief koffie/thee/frisdrank, een lunch en 1 uitdraai van het Doelgroependashboard .