Training Optimaliseer jouw vacatureteksten voor Google for Jobs.

Aanschuiven bij deze training?

Ja, dat wil ik

Na lang wachten is het dan sinds kort zover: Google for Jobs is in Nederland! De tijd is dus nu écht aangebroken om je bij te laten praten over de ins en outs van deze veelbelovende job search engine. Schuif aan bij onze training Optimaliseer je vacaturetekst voor Google for Jobs.

Tijdens de 3 uur durende training gaan we in op de verwachte rol van Google for Jobs. Veegt de job search engine straks Indeed van de kaart? Wat is de plek van werkgevers en intermediairs? Maar bovenal wordt er tijdens de training ingegaan op hoe jij jouw vacatureteksten zo kan optimaliseren dat de vindbaarheid én conversie toeneemt.

Twijfel je nog of je je aanmeldt voor de training? In landen waar Google for Jobs eerder is uitgerold (denk aan US, UK, Frankrijk en Duitsland) zijn de resultaten indrukwekkend. Zo nam het websiteverkeer naar vacaturedetailpagina's toe met > 15% tot 20% en ziet men een stijging van 20% tot 50% als het gaat om sollicitaties op vacatures. You better be ready…

Benieuwd naar onze online alternatieven? Online training 1-op-1 vacatureteksten schrijven, online incompany classroom Google for Jobs en online incompany training vacatureteksten schrijven.  

Goed om te weten

  • optimalisatie voor Google for Jobs kent 2 cruciale componenten: techniek en tekst. Deze training gaat (alleen) in op de tekstuele optimalisatie.