Training Optimaliseer jouw vacatureteksten voor Google for Jobs.

Aanschuiven bij deze training?

Ja, dat wil ik

Het is niet meer de vraag óf Google for Jobs naar Nederland komt, maar vooral wannéér Google for Jobs in ons land wordt uitgerold. En dus kan je maar beter nú al je vacatureteksten op zo’n manier (leren) schrijven dat je straks optimaal scoort in de job search engine. Schuif aan bij onze training Optimaliseer je vacaturetekst voor Google for Jobs.

Tijdens de 3 uur durende training gaan we in op de verwachte rol van Google for Jobs. Veegt de job search engine straks Indeed van de kaart? Wat is de plek van werkgevers en intermediairs? Maar bovenal wordt er tijdens de training ingegaan op hoe jij jouw vacatureteksten zo kan optimaliseren dat de vindbaarheid én conversie toeneemt.

Twijfel je nog of je je aanmeldt voor de training? In landen waar Google for Jobs eerder is uitgerold (denk aan US, UK, Frankrijk en Duitsland) zijn de resultaten indrukwekkend. Zo nam het websiteverkeer naar vacaturedetailpagina's toe met > 15% tot 20% en ziet men een stijging van 20% tot 50% als het gaat om sollicitaties op vacatures. You better be ready…

Goed om te weten

  • annuleren? Dat kan tot 1 maand voor aanvang (kosten € 25). Annuleer je later dan 1 maand van tevoren? Dan brengen we het hele bedrag in rekening.
  • ben je verhinderd? Dan kan je – kosteloos – een vervanger/collega deel laten nemen aan de training. Geef deze wijziging s.v.p. door via info@voortekst.nl.
  • optimalisatie voor Google for Jobs kent 2 cruciale componenten: techniek en tekst. Deze training gaat (alleen) in op de tekstuele optimalisatie.