Online training Vacatureteksten schrijven.

Sneller en slimmer vacatureteksten schrijven? Ontdek hóé tijdens onze online training op open inschrijving. Dit doe je niet alleen: onder begeleiding van een ervaren adviseur arbeidsmarktcommunicatie en samen met andere recruiters, HR-professionals en communicatiemedewerkers van uiteenlopende organisaties. Dit trainingstraject is bij uitstek geschikt voor iedereen die regelmatig vacatureteksten schrijft óf gaat schrijven. Start er een nieuwe collega? Laat deze training Vacatureteksten schrijven onderdeel uitmaken van het inwerkplan/de onboarding.

Kennis moet je delen

En dat doen we graag, goed en veel. Tijdens 3 online trainingssessies spreken we met elkaar over o.a. de werking en waarde van vacatureteksten, wat de juiste opbouw is en hoe je doelgroepgericht schrijft. Ook is er aandacht voor inclusief schrijven, de inzet van doelgroependata en onderscheidend schrijven. Tussen de sessies door krijg je 2 (t)huiswerkopdrachten mee. Ook ontvang je het e-book Tekst werkt t.w.v. € 14,98.

Gratis vacaturetekst-check

Herschrijf jouw vacaturetekst na afloop van de training en deel deze met de trainer voor schriftelijke 1-op-1-feedback (t.w.v. €75). 

Aanschuiven bij deze training?

Ja, dat wil ik

Stap voor stap.

Voorbereidingsopdracht

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom delen we het trainingsmateriaal, het boek Tekst werkt en een voorbereidingsopdracht vóórdat de eerste online training begint. 

3 x 1,25 uur training

Tijdens 3 trainingssessies van ieder 1,25 uur delen we praktische tips, herkenbare voorbeelden, korte schrijfoefeningen en veel kennis. Er is volop ruimte voor interactie. 

2 huiswerkopdrachten

Tussen de 3 sessies door ontvang je huiswerkopdrachten die bijdragen aan jouw leerproces. 

Vacaturetekstcheck

Uniek aanbod: na afloop van het traject deel je een door jou herschreven tekst. Binnen enkele dagen ontvang je schriftelijke 1-op1-feedback (t.w.v. €75).