Training Vacatureteksten schrijven.

Hoe schrijf ik een goede vacaturetekst? Op welke manier bereik ik de juiste doelgroep met woorden? Wat zijn do’s and dont’s als het gaat om het meestgebruikte middel in arbeidsmarktcommunicatie?

De antwoorden op deze vragen (en meer) krijg je tijdens de basistraining Vacatureteksten schrijven. Tijdens deze training op open inschrijving ontdek je hoe je sneller en slimmer vacatureteksten kunt schrijven. Dit trainingstraject is bij uitstek geschikt voor iedereen die regelmatig vacatureteksten schrijft óf gaat schrijven. Start er een nieuwe collega? Laat deze training Vacatureteksten schrijven onderdeel uitmaken van het inwerkplan/de onboarding.

Tijdens deze trainingsdag herschrijf je onder begeleiding jouw eigen vacaturetekst. Zo ga je naar huis met een volledig geoptimaliseerde vacaturetekst en alle kennis om voortaan steengoede vacatureteksten te schrijven.

De eerstvolgende training vindt plaats op (nieuwe datum volgt nog).

Aanschuiven bij deze training?

Ja, dat wil ik

Stap voor stap.

Voorbereidingsopdracht

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom ontvang je vooraf het boek Tekst werkt (t.w.v. € 22,98) én een passende voorbereidingsopdracht. Zo kun je je vast inlezen, tijdens de training Vacatureteksten schrijven wordt de voorbereidingsopdracht behandeld.

Trainingsdag

Een effectieve mix van praktische tips, herkenbare voorbeelden, korte schrijfoefeningen, interactie en kennisdeling kenmerkt deze 6 uur durende training. Onderwerpen die o.a. aan bod komen: opbouw, slimme intakevragen, kies de juiste functienaam, doelgroepgericht schrijven, wet- en regelgeving en vindbaarheid.

Extra: 1-op-1 feedback 

Tijdens de training optimaliseer je een vacaturetekst. Na afloop scherp je deze op een rustig moment nog eens aan en deel je de vacaturetekst met de trainer. De trainer geeft vervolgens 1-op-1 schriftelijke feedback (t.w.v. 75,00) die bestaat uit tips en hopelijk ook veel complimenten!

Goed om te weten

  • de training Vacatureteksten schrijven is inclusief koffie, thee, frisdrank en lunch. Ook ontvang je het boek Tekst werkt t.w.v. € 22,98 en een usb-stick met daarop de presentatie.
  • per training Vacatureteksten schrijven is er plaats voor maximaal 10 deelnemers.
  • meer dan 1 deelnemer van een organisatie? Jouw collega ontvangt 10% korting.
  • de training Vacatureteksten schrijven is bij uitstek geschikt voor recruiters, intercedenten, HR-professionals, P&O-medewerkers, tekstschrijvers en communicatiemedewerkers.