Basistraining Vacatureteksten schrijven (open inschrijving).

Ben jij recruiter, intercedent, P&O-adviseur of HR-medewerker en wil je met een onderscheidende vacaturetekst jouw doelgroep bereiken? Laat je binnen 1 dag informeren, inspireren en enthousiasmeren als het gaat om het meest gebruikte middel in de arbeidsmarktcommunicatie. 

Als gespecialiseerd tekstbureau weten we uit eigen ervaring over welke hobbels jij kan struikelen tijdens de vacature-intake en het schrijfproces. De lessen die wij hebben geleerd tijdens het vallen en weer opstaan, delen we graag. En we delen tips en tricks. We nemen drempels weg als het gaat om het schrijven van doelgroepgerichte en onderscheidende teksten, wet- en regelgeving en vindbaarheid. En jij? Jij voegt direct de daad bij het woord: tijdens deze training herschrijf je onder begeleiding jouw eigen vacaturetekst. Zo ga je naar huis met een volledig geoptimaliseerde vacaturetekst en een bak aan kennis over de vacaturetekst.

Aanschuiven bij deze training?

Ja, dat wil ik

Stap voor stap.

Voorbereidingsopdracht

Om je vast op te warmen, ontvang je van ons een passende voorbereidingsopdracht. Tijdens de training Vacatureteksten schrijven wordt deze opdracht behandeld.

Trainingsdag

Een effectieve mix van praktische tips, herkenbare voorbeelden, korte schrijfoefeningen, veel interactie en volop kennisdeling kenmerkt deze 6-uur durende training Vacatureteksten schrijven.

1-op-1 feedback 

Na de training ga je naar huis met een zelf herschreven vacaturetekst. Eenmaal op kantoor scherp je deze nog even aan en deel je de vacaturetekst met onze trainer. De trainer geeft 1-op-1 schriftelijke feedback die bestaat uit tips en hopelijk ook veel complimenten! beter?

Terugblikken

Tijdens een kort belmoment nemen we met elkaar door hoe je de training hebt ervaren. Zijn de vooraf gestelde doelen behaald? Ben je blij met de resultaten? Kunnen we nog iets voor jou betekenen? 

Goed om te weten

  • de training is inclusief koffie/thee/frisdrank en lunch. Ook ontvang je het boek Werven met Woorden , een deelnamecertificaat en een usb-stick met daarop de presentatie.
  • er is per training plaats voor maximaal 10 deelnemers.
  • annuleren? Dat kan tot 1 maand voor aanvang (kosten € 25). Annuleer je korter dan 1 maand van te voren? Dan brengen we het hele bedrag in rekening.
  • bij verhindering is het mogelijk om – kosteloos – een vervanger/collega deel te laten nemen aan de training. Geef deze wijziging s.v.p. door via info@voortekst.nl.