Basistraining vacatureteksten schrijven.

Voorkom dat je je doelgroep niet bereikt. Met de basistraining Vacatureteksten schrijven leer je binnen een dag hoe je het meestgebruikte middel in de arbeidsmarktcommunicatie succesvol inzet. Zo bevorder je de kwaliteit én kwantiteit van sollicitanten.

Schrik niet terug van advies, na deze training loop je over van kennis

Laat je als recruiter, intercedent, p&o-adviseur of hr-medewerker informeren, inspireren en enthousiasmeren en voeg direct de daad bij het woord. Tijdens deze training herschrijf je onder begeleiding jouw eigen vacaturetekst. Zo ga je naar huis met een volledig geoptimaliseerde vacaturetekst en een bak aan kennis over de vacaturetekst.

Jij wil geen slechte vacatureteksten; wij geven je de juiste handvatten

Als enige gespecialiseerd tekstbureau in de arbeidsmarkt weten we uit eigen ervaring over welke hobbels jij kan struikelen. De lessen die wij hebben geleerd tijdens het vallen en weer opstaan, delen we graag tijdens deze basistraining Vacatureteksten schrijven. En we delen tips en tricks. We nemen drempels weg als het gaat om het schrijven van doelgroepgerichte en onderscheidende vacatureteksten, wet- en regelgeving en vindbaarheid.

Basistraining Vacatureteksten schrijven op open inschrijving

Een ervaren adviseur arbeidsmarktcommunicatie begeleidt jou en de andere deelnemers (maximaal 10) tijdens deze training. Jullie leren alles over de essentiële elementen voor een vacaturetekst die werkt. Theorie en praktijk over onder andere een perfect intro, de bedrijfsomschrijving en de functie-inhoud. En omdat je de training volgt met collega's van andere organisaties, leren jullie ook veel van elkaar. Beloofd.

Online trainingen

Op dit moment organiseren we geen trainingen bij ons op kantoor. Wat wél mogelijk is? Veel. Zo is er de online training Vacatureteksten schrijven op open inschrijving waar je sneller en slimmer vacatureteksten leert schrijven. En meer zoals de online training 1-op-1 vacatureteksten schrijvenonline incompany classroom Google for Jobs en online incompany training vacatureteksten schrijven.

Aanschuiven bij deze training?

Ja, dat wil ik

Stap voor stap.

Voorbereidingsopdracht

Om je vast op te warmen, ontvang je van ons een passende voorbereidingsopdracht. Tijdens de training Vacatureteksten schrijven wordt deze opdracht behandeld.

Trainingsdag

Een effectieve mix van praktische tips, herkenbare voorbeelden, korte schrijfoefeningen, veel interactie en volop kennisdeling kenmerkt deze 6-uur durende training Vacatureteksten schrijven.

1-op-1 feedback 

Na de training ga je naar huis met een zelf herschreven vacaturetekst. Eenmaal op kantoor scherp je deze nog even aan en deel je de vacaturetekst met onze trainer. De trainer geeft 1-op-1 schriftelijke feedback die bestaat uit tips en hopelijk ook veel complimenten!

Terugblikken

Tijdens een kort belmoment nemen we met elkaar door hoe je de training hebt ervaren. Zijn de vooraf gestelde doelen behaald? Ben je blij met de resultaten? Kunnen we nog iets voor jou betekenen? 

Goed om te weten

  • de training Vacatureteksten schrijven is inclusief koffie/thee/frisdrank en lunch. Ook ontvang je het boek Werven met Woorden , een deelnamecertificaat en een usb-stick met daarop de presentatie.
  • er is per training Vacatureteksten schrijven plaats voor maximaal 10 deelnemers.