1-OP-1 TRAININGSTRAJECT VACATURETEKSTEN SCHRIJVEN (ONLINE).

Tijdens dit 1-op-1 trainingstraject Vacatureteksten schrijven draait het om jou. Jij bepaalt de onderwerpen en het tempo. Zo sluit het het traject altijd aan bij jouw persoonlijke kennis- en ervaringsniveau. Of de training nu onderdeel is van jouw onboarding of bijdraagt aan jouw verdere ontwikkeling: de volledige aandacht van onze trainer gaat uit naar jou. Op deze manier is het altijd maatwerk.


Wil jij alles weten over de basis of juist de verdieping induiken? Ben je nieuwsgierig wat het effect kan zijn van het benoemen van een sluitingstermijn of op zoek naar argumentatie om het salaristaboe te doorbreken? Wil je weten hoe je genderneutrale vacatureteksten schrijft óf juist voor een vrouwelijke doelgroep schrijft? Op zoek naar tips hoe je de juiste functienaam bepaalt, een vacaturetekst opbouwt of alles ontdekken over Search Engine Optimalisation (SEO)?


Vooraf inventariseren we jouw leerdoelen. Tijdens de daaropvolgende 2 sessies van ieder 1,5 uur deelt de adviseur haar kennis over vacatureteksten. De onderwerpen zijn dus volledig zijn toegespitst op de door jou aangegeven leerdoelen. Vanaf de start tot 1 maand na het trainingstraject Vacatureteksten schrijven beantwoordt de trainer bovendien al jouw vragen via WhatsApp.

Aanschuiven bij deze training?

Ja, dat wil ik

Stap voor stap.