Online incompany training vacatureteksten schrijven.

De kwaliteit van de sollicitanten verhogen? En toch minder tijd spenderen aan het schrijven van vacatureteksten? Dat kan. Tijdens de online incompany training Vacatureteksten schrijven ontdekt jouw team binnen 2,5 uur de toegevoegde waarde van vacatureteksten. De vele praktische tips die de ervaren trainer deelt zijn direct in de praktijk toe te passen. Zo kan de enorme toegevoegde waarde van vacatureteksten door jouw team al de volgende werkdag worden verzilverd.

Dit levert het op

Tijdens de online incompany training Vacatureteksten schrijven brengen we binnen 2,5 uur het kennisniveau van jouw team op hetzelfde (hoge) niveau. Na het volgen van de online, interactieve training weten de deelnemers:

  • hoe zij per direct slimmer en sneller vacatureteksten kunnen schrijven.
  • wat de randvoorwaarden zijn van een goede vacaturetekst.
  • hoe zij door middel van tekst invloed kunnen uitoefenen op de kwaliteit van de sollicitanten.

Online incompany training

Daar wil ik meer over weten

Stap voor stap.

Briefing

Het doel van deze briefing is het verkrijgen van een optimaal beeld bij jullie organisatie, situatie en team. Nog vragen of aandachtspunten vanuit de organisatie? Deel deze met de trainer. Nadat alle informatie compleet is, ontwikkelt de trainer een online incompany training Vacatureteksten schrijven, precies op maat. 

2,5 uur online training

De trainer besteedt aandacht aan elk onderdeel van de vacaturetekst. Van de functienaam tot de afsluiting. Slimme intakevragen en tips over de opbouw worden gedeeld om het schrijfproces te vereenvoudigen en te versnellen. De online training is praktijkgericht en maatwerk: jullie vacatureteksten zijn ons uitgangspunt. 

Inbegrepen

Vooraf ontvangen jullie een huiswerkopdracht. Elke deelnemer ontvangt na afloop een praktische user guideline en de paperback Tekst werkt.

1-op-1-feedback (optioneel)

Na de incompany training schrijven de deelnemers zelf een vacaturetekst. Hierin kunnen zij de opgedane kennis direct toepassen. Deze tekst wordt gedeeld met onze trainer die aansluitend 1-op-1 schriftelijke feedback geeft. Wat gaat er goed? Wat kan er nog beter? En hoe?


Terugkomsessie (optioneel)

Is het gelukt om -in de waan van de drukke werkdag- de theorie naar de praktijk te vertalen? Tijdens de 2 uur durende online terugkomsessie worden ervaringen gedeeld. Waar nodig geeft de trainer nog meer tips en tricks, verfrist en verdiept.

Goed om te weten

  • Het tarief voor de training Vacatureteksten schrijven is inclusief belmoment, voorbereidingen, materialen, een user guideline en de paperback Tekst werkt (t.w.v. € 22,98 per stuk).
  • De genoemde tarieven zijn in euro’s en exclusief btw en reistijd- en kostenvergoedingen.
  • De genoemde tarieven zijn tot 12 deelnemers. Meer deelnemers? Kies voor optimale interactie voor een extra training Vacatureteksten schrijven. Hierbij profiteer je van een staffelvoordeel. Toch een extra deelnemer laten aanschuiven? Dan is er een meerprijs van € 75 per persoon van toepassing.

Deze klanten gingen je al voor.