Incompanytraining Vacatureteksten schrijven.

Als jij jouw team op eenzelfde en hoog niveau wilt hebben als het gaat om vacatureteksten schrijven, dan staan wij voor je klaar. Sterker nog, onze trainers staan te springen om te inspireren en informeren over het meest gebruikte middel in arbeidsmarktcommunicatie: de vacaturetekst.

Met een specialisme in teksten arbeidsmarktcommunicatie weten over welke hobbels recruiters, HR-medewerkers en intercedenten kunnen struikelen tijdens de vacature-intake en welke valkuilen er zijn in het schrijfproces. De lessen die wij de afgelopen jaren in de praktijk hebben opgedaan tijdens het vallen (en weer opstaan), delen we graag. En goed. Over goed gesproken: de incompanytraining Vacatureteksten schrijven is altijd maatwerk en wordt afgestemd op jullie wensen, processen en organisatie. Dat betekent dat de trainer zich onderdompelt in jullie type vacatures, doelgroep(en)en werkt met voorbeelden vanaf jullie recruitment-/werkenbijsite.

Benieuwd naar onze online alternatieven? Online training 1-op-1 vacatureteksten schrijven, online incompany classroom Google for Jobs en online incompany training vacatureteksten schrijven.  

Incompany training

Daar wil ik meer over weten

Stap voor stap.

Telefonische intake

Onderscheidend schrijven? Doelgroepgericht schrijven? Preselectie? Wet- en regelgeving? Google for Jobs? Tijdens het belmoment – enkele weken voorafgaand aan de training – kan je aangeven wat jouw doelen zijn voor de maatwerktraining.

Ontwikkeling incompanytraining

Na de intake ontwikkelt onze trainer een presentatie op maat. Zo wordt de training toegespitst op jouw situatie, organisatie en processen.

Voorbereidingsopdracht

Om de deelnemers van de incompanytraining vast op te warmen, deelt onze trainer vooraf een passende voorbereidingsopdracht. Tijdens de trainingsdag zelf wordt deze behandeld.

Incompanytraining 

Een effectieve mix van praktische tips, herkenbare voorbeelden van jouw organisatie, korte schrijfoefeningen, veel interactie en volop kennisdeling kenmerkt deze 4-uur durende incompanytraining. 

1-op-1 feedback (optioneel)

Na de incompanytraining schrijven de deelnemers een vacaturetekst, die wordt gedeeld met de trainer. Onze trainer geeft schriftelijk 1-op-1 feedback. Wat gaat goed? Wat kan nog beter? En hoe?

Terugkomsessie (optioneel)

Is het gelukt om – ondanks de waan van de drukke werkdag – de theorie naar de praktijk te vertalen? Tijdens de 2,5 uur durende terugkomsessie worden ervaringen gedeeld en onze trainer geeft nog meer tips en tricks, verfrist en verdiept waar nodig.

Terugblikken

Tijdens een kort belmoment nemen we door hoe de training is ervaren. Zijn de vooraf gestelde doelen behaald? Ben je blij met de resultaten? Kunnen we nog iets voor jou en de deelnemers betekenen?

Goed om te weten

  • de trainingsprijs is inclusief telefonische briefing, creatie van een maatwerkpresentatie en materialen (denk aan het boek Werven met Woorden en een usb-stick).
  • de genoemde prijzen zijn tot 12 deelnemers. Meer deelnemers? Kies bij voorkeur voor een extra training voor optimale interactie, hierbij kan je rekenen op een staffelkorting. Toch iemand extra laten aanschuiven? Dan is er een meerprijs van toepassing(€ 155 p.p.)
  • btw en reiskosten- en reistijdvergoeding zijn niet inbegrepen.