Incompanytraining Een ijzersterke vacature-intake.

De vacature-intake is de fundering van je werving- en selectieproces en daarom onmisbaar. De vacature-intake geeft inzicht in wie de droomkandidaat écht is, wat de rol exact inhoudt en hóé de situatie is. Kortom, een ijzersterke vacature-intake geeft de vacaturetekstschrijver de juiste munitie om een spot-on vacaturetekst te schrijven. Zonder vacature-intake géén goede vacaturetekst.

Tijdens de incompanytraining wordt jouw team in 1 dag op hetzelfde kennisniveau gebracht als het gaat om de vacature-intake. En als gespecialiseerd tekstbureau weten we uit eigen ervaring precies waar recruiters, HR-medewerkers en intercedenten over kunnen struikelen tijdens zo’n vacature-intake. Deze ervaringen delen we graag. En goed.

Benieuwd naar onze online alternatieven? Online training 1-op-1 vacatureteksten schrijven, online incompany classroom Google for Jobs en online incompany training vacatureteksten schrijven.  

Incompany training

Daar wil ik meer over weten

Stap voor stap.

Telefonische intake

Wie zijn de hiring-managers en wie neemt de vacature-intake af? Waar gaat het nu (vaak) mis? Waar leggen we de focus? Wat willen jullie leren? In een belmoment met onze trainer– enkele weken voorafgaand aan de training – kan je aangeven wat belangrijke onderdelen zijn voor de maatwerktraining.

Incompanytraining

Tijdens de 2,5 uur durende incompanytraining gaan jullie aan de slag met een interactieve mix van theorie, het vacature-intakemodel en (creatieve) voorbeeldvragen. Het vacature-intakemodel komt aan bod, tips over de juiste vraagstelling en gesprekstechnieken worden gedeeld, en we bespreken praktijksituaties. Kortom, alle munitie die je nodig hebt voor een ijzersterke vacature-intake wordt gedeeld.

Zelf aan de slag!

Na onze training kan jouw team direct de nieuwe kennis toepassen. Je snapt nu hoe belangrijk een goede vacature-intake is en profiteert van extra overtuigingskracht in gesprekken met de hiring-manager.

Terugblikken

Tijdens een kort belmoment nemen we door hoe de training is ervaren. Zijn de vooraf gestelde doelen behaald? Ben je blij met de resultaten van de incompanytraining? Kunnen we nog iets voor jou en de deelnemers betekenen?

Goed om te weten

  • de genoemde prijs is tot 12 deelnemers. Meer deelnemers? Kies bij voorkeur voor een extra training voor optimale interactie, hierbij kan je rekenen op een staffelkorting. Toch iemand extra laten aanschuiven? Dan is er een meerprijs van toepassing(€ 155 p.p.)
  • de trainingsprijs is inclusief voorbereiding en materialen.
  • btw en reiskosten- en reistijdvergoeding zijn niet inbegrepen.