Incompanytraining ‘Optimaliseren van vacatureteksten voor Google for Jobs’.

Na lang wachten is het dan sinds kort zover: Google for Jobs is in Nederland! De tijd is dus nu écht aangebroken om je bij te laten praten over de ins en outs van deze veelbelovende job search engine. Oftewel, reik jij jouw team de handvatten aan om vacatureteksten zo te (leren) schrijven dat de vacatures straks optimaal scoren in Google for Jobs?

Tijdens onze 3 uur durende incompanytraining Vacatureteksten optimaliseren voor Google for Jobs delen we eenvoudig toepasbare principes waarmee vacatureteksten tekstueel kunnen worden geoptimaliseerd. Het resultaat? De vindbaarheid van de vacature neemt toe, net als de kans dat er op jouw vacature wordt geklikt.

En over resultaten gesproken, in onder andere de US, Engeland, Duitsland en Frankrijk is Google for Jobs al actief en de eerste resultaten zijn indrukwekkend. Zo nam in de landen waar Google for Jobs eerder is uitgerold het websiteverkeer naar vacaturedetailpagina’s toe met > 15% tot 20% en ziet men een stijging van 20% tot 50% als het gaat om sollicitaties op vacatures. You better be ready…

Benieuwd naar onze online alternatieven? Online training 1-op-1 vacatureteksten schrijven, online incompany classroom Google for Jobs en online incompany training vacatureteksten schrijven.  

Incompany training

Daar wil ik meer over weten

Stap voor stap.

Intake en enquête

Door een intake met de opdrachtgever en een korte enquête onder de deelnemers krijgen we vooraf een beeld bij de wensen, vraagstukken en het kennisniveau van de deelnemers en de organisatie.

Ontwikkeling incompanytraining

Met de input uit de intake en enquête, gecombineerd met onze kennis, ontwikkelt de trainer een presentatie op maat. Hierbij worden onder andere voorbeelden gebruikt van jullie eigen werkenbij-/recruitmentsite. 

Incompanytraining 

Tijdens de 3 uur durende training gaat de trainer in op de rol van Google for Jobs en worden praktische tips gedeeld. Dit alles wordt afgewisseld met korte schrijfoefeningen en volop interactie.

1-op-1-feedback (optioneel)

Na de incompanytraining schrijven de deelnemers een vacaturetekst, die wordt gedeeld met de trainer. Onze trainer geeft schriftelijk 1-op-1-feedback. Wat gaat goed? Wat kan nog beter? En hoe?

Goed om te weten

  • de trainingsprijs is inclusief telefonische briefing, enquête, creatie van een maatwerkpresentatie en materialen.
  • optimalisatie voor Google for Jobs kent 2 cruciale componenten: techniek en tekst. Deze training gaat (alleen) in op de tekstuele optimalisatie.
  • de genoemde prijs is tot 12 deelnemers. Meer deelnemers? Kies bij voorkeur voor een extra training voor optimale interactie, hierbij kan je rekenen op een staffelkorting. Toch iemand extra laten aanschuiven? Dan is er een meerprijs van toepassing(€ 155 p.p.).
  • btw en reiskosten- en reistijdvergoeding zijn niet inbegrepen.