Testimonial Voor Tekst Marjolein.

10/06/2020

Marjolein Vos

Copywriter

arbeidsmarktcommunicatie


“Ons oneindige enthousiasme over arbeidsmarktcommunicatie zie je via alle kanalen terug.”

Marjolein Vos, trafficmedewerker

“Bij Voor Tekst ben je nergens zonder goede samenwerking en zeker niet in mijn rol als trafficmedewerker. In deze functie ben ik namelijk, hoe cliché ook, de spin in het web en de kern van de organisatie. Zonder samenwerking met mijn collega’s kan ik geen projecten managen. Een voorbeeld van zo’n project is bijvoorbeeld het meer dan 100 Goede vacatureteksten binnen 1 week opleveren aan een klant. Dat betekent voor mij schakelen, schakelen en nog eens schakelen. En dit geldt ook voor de samenwerking met klanten. Alleen samen kun je mooie resultaten boeken en elkaar versterken.”

“Eentonigheid? Dat komt in het woordenboek van een trafficmedewerker niet voor. Eerst zit ik aan de telefoon met Alliander omdat ze een aanvraag hebben voor een vacaturetekst, vervolgens vliegt er een e-mail met een offerteaanvraag voor een training bij Conclusion. Ik plan de vacaturetekst in via ons planningssysteem en stel de offerte op. Ondertussen doe ik beneden nog de deur open voor gasten.

Stilzitten doe ik wel achter de laptop, maar op werkgebied zeker niet. En dat is wat mijn werk zo veelzijdig maakt, een legpuzzel van 1.000 stukjes is er niets bij. Ik houd het overzicht en zorg dat alles in goede banen loopt. Dat er opdrachten van de bak vallen, kan niet… Daarom is mijn glitternotitieboekje mijn beste vriend. Hierin staan openstaande taken die tussentijds nog langskomen en die rond ik af als ik tijd heb. Dankzij dit overzicht en het beheren van de ‘draadjes’ floreer ik in mijn functie.”

Verbinding en betrokkenheid staan centraal

“Om mijn werk tot een succes te maken, zijn de lijntjes met mijn collega’s kort. Ik plan intakes voor vacatureteksten in bij mijn collega Henk en overleg met Nienke over een training die eraan komt. Niet altijd alles gaat over rozen, samen komen we tot de beste oplossing. De sfeer bij Voor Tekst is zodanig dat verbinding en betrokkenheid centraal staan. Je voelt je thuis. We geven elkaar de ruimte om onze werkzaamheden goed uit te voeren en genieten van het samenzijn tijdens de gezamenlijke lunch of een zomerbarbecue met karaoke. Tijdens de gezamenlijke lunch bespreken we hoe de bath bucket goedgekeurd is en hoe Ajax of Heerenveen een voetbalwedstrijd gewonnen heeft. En als dat nog niet genoeg is dan kunnen we nog lachen om kantoorhond Tom die een mooie buikschuiver maakt op ons kantoortapijt.

Deze sfeer en het oneindige enthousiasme van mij en mijn collega’s ervaar je ook als je met ons in contact staat, telefonisch of je leest het tussen de regels door in ons mailcontact. We hebben al een flink aantal grote projecten kunnen draaien van veel vacatureteksten die voor de deadline zijn afgerond. Zeker met 70 à 100 stuks binnen een bepaalde tijd, moet er een duidelijke planning zijn wanneer het af moet zijn. Elke tekst wordt nog nagelezen door onze eindredacteur en ook dit moet gepland worden. Toch blijft mooi om de klant te verrassen door teksten eerder aan te leveren dan ze het verwachten. Als we dan nog een enthousiaste en blije reactie terugkrijgen, dan ben ik trots en is mijn taak als trafficmedewerker geslaagd. Alle draadjes zijn dan samengekomen aan de achterkant en ze vormen aan de voorkant een mooi borduurwerk en daarmee het eindresultaat voor de klant.”