Koop een tegoed voor arbeidsmarktcommunicatie.

14/09/2022

Nicole Oosterveer

arbeidsmarktcommunicatie


Heb je nog hr- of recruitmentbudget over? Voor Tekst biedt je een optie om dit mee te nemen naar 2023.

Hoe?

Zet je resterende budget nu om in een tegoed voor onze diensten, zoals schrijven, advies en/of trainen. Hiermee profiteer je direct én heel 2023 van onze expertise, tijd en flexibiliteit. En krijg je natuurlijk de beste teksten voor de arbeidsmarkt.

Koop nu extra maanden

Profiteer van extra maanden! Zet vóór 31 oktober je budget om in een tegoed, dan geven we je 2 maanden extra de tijd om onze diensten in te zetten. Nog beter: als je vandaag een tegoed afneemt zijn dat (bijna) 4 maanden extra. In plaats van in 12 maanden kun je het tegoed besteden tot en met 31 december 2023. Je ontvangt iedere maand een overzicht van het bestede en resterende saldo bij Voor Tekst.

Meer informatie


Schrijven, trainen en adviseren

Met een tegoed voor arbeidsmarktcommunicatie bij Voor Tekst, verbeter en creëer je:

  • vacatureteksten.
  • testimonials.
  • standaard-e-mailberichten.
  • social mediateksten.
  • webteksten.
  • persona’s.

Of leert Voor Tekst jouw team zélf vacatureteksten schrijven op een efficiënte en effectieve manier. Kies dan voor de ontwikkeling van een vacaturetemplate en/of volg één van de trainingen ‘vacatureteksten schrijven’. Lees hier meer over de verschillende trajecten.

Interessant?

De tijd vliegt, de arbeidsmarkt is op hol geslagen en je wil je hr-budget inzetten voor het beste resultaat. Bel of mail met het team van Voor Tekst via (085) 760 42 06 of info@voortekst.nl. Samen kijken we welke diensten passen bij je arbeidsmarktvraag.

Regel je liever direct dat je recruitment- of hr-budget van 2022 niet vervalt? Klik nu op de button of neem contact met ons op via (085) 760 42 06 of info@voortekst.nl.

Meer informatie