Vacatureteksten.

Natuurlijk wil je goede sollicitaties ontvangen op je vacaturetekst. Het schrijven van zo’n tekst een vak apart. Want hoe schrijf je een vacaturetekst doelgroepgericht? Op een manier dat je werft, overtuigt, preselecteert en toch inclusief blijft. Daar maken wij graag werk van. Door elk woord bewust te kiezen. Zo krijg jij een tekst die opvalt en aanzet tot actie. Inclusief:

  • de juiste functienaam die goed vindbaar is voor de kandidaat.
  • een tekst die klopt qua zinslengte, opbouw en formulering.
  • een vacaturetekst die 100% maatwerk is.

Ervaar zelf hoe je nieuw talent effectiever en leuker werft. Of je nu 5 of 1.000 vacatureteksten nodig hebt. Wij schrijven ze voor je. Graag zelfs.

De vacatureteksten

Ja, die wil ik

Stap voor stap.

Aanvraag

Samen met jouw aanvraag voor de vacaturetekst deel je direct 3 opties wanneer het jou, een directe collega of de vacaturehouder uitkomt dat de copywriter belt voor een intake. Heb je een oude vacaturetekst of een profiel? Dan ontvangen we ook die graag.

Bevestiging

Binnen 1 werkdag ontvang je een opdrachtbevestiging. Onze collega's van de planning kijken meteen welke copywriter het beste matcht met jouw aanvraag voor een vacaturetekst. Als je al 3 opties hebt gedeeld wanneer het uitkomt dat je wordt gebeld, dan hoor je ook meteen wanneer de telefonische intake plaatsvindt.

Voorbereiding

Voor het intakemoment van de vacaturetekst verdiept de copywriter zich vast in alle info die voor handen is en analyseert beschikbare doelgroependata. 

Telefonische intake

Op het afgesproken moment belt onze copywriter en samen duiken jullie zo’n 30 minuten inhoudelijk de vacature in. Vragen die op jou (of je collega of vacaturehouder) worden afgevuurd zijn bijvoorbeeld: wie is de droomkandidaat? Wat houdt de functie in? Wat maakt deze vacature uniek? Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

Schrijven 

Met de intake als uitgangspunt en op basis van doelgroependata schrijft de copywriter een onderscheidende, doelgroepgerichte vacaturetekst. De juiste woorden worden gevonden om de juiste doelgroep te bereiken. Hanteer je een vaste opbouw/template? Dan hanteren wij deze ook.

Extra check

Omdat 4 ogen meer zien dan 2 loopt onze eindredacteur de door de copywriter geschreven vacaturetekst scherp na en zet eventuele puntjes op de i. Letterlijk en/of figuurlijk.

Aanlevering vacaturetekst

Binnen 4 werkdagen ploft het concept van de vacaturetekst in jouw mailbox. Er zijn 2 feedbackronden inbegrepen.

Goed om te weten:

  • wil je > 50 Beste vacatureteksten per jaar laten schrijven? Informeer naar onze andere staffels.
  • een tegoed is na aanschaf 3 maanden tot 1 jaar geldig (afhankelijk van het gekozen volume).
  • de genoemde prijzen zijn exclusief btw.