Vacatureteksten.

Als alleen het beste goed genoeg is… het schrijven van de Beste vacaturetekst is 100% maatwerk en de manier om de arbeidsmarktdoelgroep te bereiken. Zodra je het schrijven van de Beste vacaturetekst uitbesteedt, profiteer je naast onze expertise van een grote mate van flexibiliteit en tijdswinst. Of het nu gaat om 1 of 1.000 vacatureteksten.

We trappen af met het plannen van een telefonische intake. Voorafgaand aan de intake checkt onze copywriter de door jou aangeleverde informatie en doelgroependata van Intelligence Group. Nadat we alle informatie compleet hebben, brengt de copywriter de vacature onder woorden. Met als resultaat de Beste vacaturetekst die is gericht op de doelgroep. Dus denken we mee over de functienaam en schrijft de copywriter onderscheidend en activerend. In de juiste tone-of-voice en wordt de zinslengte aangepast op het werk- en -denkniveau van de doelgroep. En natuurlijk is een Beste vacaturetekst tekstueel geoptimaliseerd voor Google for Jobs. Dat is logisch.

Zo helpen we je om met de Beste vacaturetekst de beste kandidaat te bereiken. Want zeg nu zelf: heb je liever 50 middelmatige sollicitaties of 3 goede reacties?

De Beste vacatureteksten

Ja, die wil ik

Stap voor stap.

Aanvraag

Samen met jouw aanvraag voor de Beste vacaturetekst deel je direct 3 opties wanneer het jou, een directe collega of de vacaturehouder uitkomt dat de copywriter belt voor een intake. Heb je een oude vacaturetekst of een profiel? Dan ontvangen we ook die graag.

Bevestiging

Binnen 1 werkdag ontvang je een opdrachtbevestiging. Onze collega's van de planning kijken meteen welke copywriter het beste matcht met jouw aanvraag voor een Beste vacaturetekst. Als je al 3 opties hebt gedeeld wanneer het uitkomt dat je wordt gebeld, dan hoor je ook meteen wanneer de telefonische intake plaatsvindt.

Voorbereiding

Voor het intakemoment van de Beste vacaturetekst verdiept de copywriter zich vast in alle info die voor handen is en analyseert beschikbare doelgroependata. 

Telefonische intake

Op het afgesproken moment belt onze copywriter en samen duiken jullie zo’n 30 minuten inhoudelijk de vacature in. Vragen die op jou (of je collega of vacaturehouder) worden afgevuurd zijn bijvoorbeeld: wie is de droomkandidaat? Wat houdt de functie in? Wat maakt deze vacature uniek? Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

Schrijven 

Met de intake als uitgangspunt en op basis van doelgroependata schrijft de copywriter een onderscheidende, doelgroepgerichte Beste vacaturetekst. De juiste woorden worden gevonden om de juiste doelgroep te bereiken. Hanteer je een vaste opbouw/template? Dan hanteren wij deze ook.

Extra check

Omdat 4 ogen meer zien dan 2 loopt onze eindredacteur de door de copywriter geschreven Beste vacaturetekst scherp na en zet eventuele puntjes op de i. Letterlijk en/of figuurlijk.

Aanlevering vacaturetekst

Binnen 4 werkdagen ploft het concept van de Beste vacaturetekst in jouw mailbox. Er zijn 2 feedbackronden inbegrepen.

Goed om te weten: