Interne communicatie bij reorganisatie.

Het roer gaat om, er komt een reorganisatie. Een hectische tijd voor jouw organisatie waarin onrust en onzekerheid vaak de boventoon voeren. En iedereen komt met vragen bij HR: bestaat mijn baan straks nog? Waarom moet ik op mijn eigen functie solliciteren? Gaat de werkdruk omhoog? Duidelijke interne communicatie is niet alleen wenselijk, het is essentieel om jullie reorganisatie in goede banen te leiden.

Voor Tekst begrijpt het belang van interne communicatie bij reorganisatie. En we weten hoe je ervoor kunt zorgen dat alle collega’s – die weggaan, maar ook die blijven – weten waar ze aan toe zijn. Wij helpen je om transparant, concreet en vooral menselijk te communiceren. Zo verloopt jullie reorganisatie een stuk soepeler, en kan iedereen naderhand weer snel en gemotiveerd aan de slag.

Onze ervaren copywriters zijn experts op het gebied van HR-communicatie. Wat wij voor je kunnen doen? Alle interne communicatie bij jouw reorganisatie. Van de allereerste aankondiging tot aan heldere updates over de voortgang. Of je nu behoefte hebt aan een fysieke brief, een tekst op intranet of een kaartje bij een bos bloemen; schakel onze expertise in. Met onze hulp bespaar je tijd en maak je het voor HR iets makkelijker. Deze tijd is al stressvol genoeg. Wij helpen je graag om de juiste woorden te vinden, ook als het gaat om interne communicatie bij reorganisatie.

Brandende vragen of interesse in interne communicatieteksten bij reorganisatie?

Maak van je hart geen moordkuil en bel ons direct via 0320 - 72 29 92 of laat ons jou bellen.