Gratis vacaturetekstcheck.

Voor niets gaat de zon op. En voor niets kan jij jouw vacaturetekst laten checken. Een ervaren copywriter buigt zich over de vacaturetekst die jij met ons deelt. Vervolgens ontvang je schriftelijke feedback. Bijvoorbeeld praktische tips en handige tricks waarmee jij zelf jouw vacaturetekst kan optimaliseren. En wie weet ontvang je wel complimenten zodat je weet dat je op de goede weg zit. En nog even voor de duidelijkheid: onze vacaturetekstcheck is dus helemaal gratis. Zonder addertjes onder het groene gras.

Stap voor stap.

Upload jouw vacaturetekst

Deel de vacaturetekst die je wil laten checken en geef kort en krachtig aan wat het Unique Selling Point van de vacature is. Ofwel: waarom kiest iemand voor jouw vacature en niet voor een soortgelijke functie bij een andere werkgever?

Bevestiging

Onze trafficmanagement-collega’s kijken welke ervaren copywriter qua kennis en planning het best naar jouw vacaturetekst kan kijken. Binnen 1 werkdag ontvang je een bevestiging dat de vacaturetekstcheck in gang is gezet. 

Vacaturetekstcheck

Klopt de opbouw van je vacaturetekst? Heb je alle items benoemd? Heb je eraan gedacht het salaris te benoemen? Is er aandacht voor ‘what’s in it for the candidate’? De copywriter loopt jouw vacaturetekst na en deelt gratis tips, tricks en wie weet wel complimenten.

Aanlevering vacaturetekst

Binnen een paar werkdagen ploft de gratis feedback op jouw vacaturetekst in jouw mailbox. Met de gedeelde tips en tricks kan je nu zelf jouw vacaturetekst nog beter maken. Succes!

Goed om te weten

  • je kan 1 vacaturetekst per organisatie per jaar gratis laten checken.
  • wil je meer dan 1 vacaturetekst van feedback laten voorzien? Dat kan voor € 35 per vacaturetekst.