Content wervingscampagne.

Het totale plaatje in 3 bouwstenen. Alles in slechts 1 product om jouw perfecte kandidaat te vinden. Hoe? Door ze een volledig beeld te laten zien van jouw organisatie. Te beginnen met een testimonial, gevolgd door een doelgerichte vacaturetekst en als afsluiter een onderscheidende social media-tekst. Kortom, een complete wervingscampagne die staat als een huis.

De ene bouwsteen gaat de ander flink versterken. Dat is ook zeker de kracht van deze content wervingscampagne. Profiteer van een grote mate van flexibiliteit, tijdwinst en als kers op de taart: onze expertise. Want laten we eerlijk zijn… meer bereik richting je doelgroep, passende content en een flinke boost voor jouw zoektocht naar die ene kandidaat klinkt als een goede deal!

Bouwstenen.

Testimonial

Hier laten we jouw medewerkers aan het woord. Ze vertellen hoe het is om bij jouw organisatie te werken. Deze ambassadeurs leveren niet alleen een vertrouwd beeld op, het gaat je content ook enorm verrijken.

Beste vacaturetekst

Maar dan ook alleen het beste van het beste. In andere woorden: maatwerk. Van een uitgebreide intake tot een extra check. Alles in de juiste tone of voice. Profiteer van onze expertise, flexibiliteit en tijdwinst.

Social media

Hoe creëer je het zogenoemde thumb-stopping-effect? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij gaan aan de slag om jouw werkgeversmerk te vertalen naar een social mediabericht. Uiteraard geheel in stijl van de campagne. 

Goed om te weten:

  • meer staffel/andere prijzen in overleg.
  • de genoemde prijzen zijn exclusief btw.