Brandchart.

Datadriven recruitment en arbeidsmarktcommunicatie wordt steeds meer onderdeel van het vak. Zonder inzicht in data is het maken van slimme keuzes gebaseerd op aannames.

Brandchart.

Datadriven recruitment en arbeidsmarktcommunicatie wordt steeds meer onderdeel van het vak. Zonder inzicht in data is het maken van slimme keuzes gebaseerd op aannames. Vanuit ons tekstbureau nemen we de Intelligence Tool en de Vacaturetekst Analyse Tool af met als doel nog betere trainingen, adviezen en teksten te kunnen leveren.

Brandchart biedt alle diensten die nodig zijn om het beste talent aan te trekken. Van arbeidsmarktonderzoek tot opleiding/training en diverse geavanceerde tooling.

Sandor Snoeren, directeur en oprichter van Brandchart ziet deze samenwerking als een mooie stap richting een slimmere recruitmentwereld: ‘Vanuit Brandchart kijken wij uit om de krachten met Voor Tekst te bundelen op vacaturetekst gebied en recruiters te ondersteunen in hun groei hierin.'

Nicol Tadema, directeur en oprichter van Voor Tekst zegt over de samenwerking: ‘Pas als je weet wát je doelgroep beweegt, kun je deze in beweging krijgen. De inzichten die Brandchart biedt, helpen onze copywriters en adviseurs arbeidsmarktcommunicatie om die beweging te realiseren.’