Joboti.

Joboti is onze partner op het gebied van slimme recruitment chatbots.

Joboti.

Het gaat razendsnel met Joboti: een startup die met een chatbot voor recruitment-toepassingen de wereld verovert. Gestart in 2016 mag het Amsterdamse bedrijf nu al gerenommeerde banken, accountants en uitzendbureaus tot zijn klanten rekenen.

Het bedrijf is opgericht door Stephan Kockelkoren en Luuk van Neerven. Kockelkoren experimenteerde in eerdere HR-startups met kunstmatige intelligentie en natural language processing, Van Neerven werkte als bureau en corporate recruiter. Samen kwamen ze op het idee om saaie en tijdrovende recruitment-processen op een leuke manier te automatiseren, door middel van chatbots. En dat lukte.

De Amsterdammers ontwikkelde een virtuele recruitment-assistent, Eva genaamd, die via verschillende chatkanalen, zoals Facebook Messenger of een widget op de website, communiceert met kandidaten (of opdrachtgevers). Diverse bedrijven maken reeds gebruik van deze slimme virtuele recruiters en de telefoon van Joboti blijft rinkelen.

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Kijk op onze website, of stuur ons een appje op 06-11751618