Nienke van Kortenhof.

Uit de grond van je hart, groeit altijd iets moois.

Senior adviseur arbeidsmarktcommunicatie

Blinkt uit in: arbeidsmarktcommunicatie, employer branding, candidate journey, employee experience. Oftewel, ik kijk graag vanuit de stoel van de doelgroep naar de (potentiële) werkgever.

Ik vind het geweldig organisaties op weg te helpen in hoe zij hun doelgroepen op de arbeidsmarkt nog beter bereiken en in beweging kunnen brengen. Met de kracht van tekst kan je mensen aan elkaar verbinden, dat vind ik heel waardevol.

Voelt zich thuis in: een omgeving waar mensen elkaar waarderen, uitdagen en van elkaar leren. Met een positieve en energieke sfeer, want er is altijd ruimte voor een lach.

Favoriete quote: “Uit de grond van je hart, groeit altijd iets moois.” Oftewel… doe dat waar je blij van wordt en waar je kracht ligt. Zet dit in op een plek waar jij je thuis voelt. Dan kan je met ontzettend veel plezier heel veel gave dingen bereiken.

Leukste dingen om te doen: samenwerken en training en advies geven. Ik geniet het meest wanneer ik creatief en buiten de lijntjes denk. Binnen het schrijfproces vind ik dat dan ook het leukste deel. In mijn vrije tijd vier ik graag een feestje, in het bijzonder… carnaval!

Wordt blij van: mensen!

Nienke van Kortenhof