Case Gasunie: schrijven standaard e-mails en trainingen.

Voor Tekst is een club met informele professionals die op Olympisch niveau presteren.

Case Gasunie: schrijven standaard e-mails en trainingen.
Een tijd geleden, ergens op een event, liep ik Nicol tegen het lijf. We raakten aan de praat en het viel me meteen op dat ze enorm enthousiast over haar vak sprak. Dat heeft behoorlijk indruk op me gemaakt, waardoor haar naam goed is blijven hangen. Ik weet nog dat ik dacht: ‘Wat een leuk mens!’
Uiteindelijk heeft die ene ervaring ervoor gezorgd dat ik, op 1 na, alle trainingen bij Voor Tekst heb gevolgd. En daar heb ik enorm veel nieuwe inzichten gekregen die ik nu toepas in mijn werk.
Bij Gasunie ben ik recruitment coördinator. Onze standaardmails die we voorheen naar sollicitanten stuurden, konden wel een flinke make-over gebruiken. Dus wist ik meteen welke partij ik daarvoor moest benaderen. Voor Tekst heeft deze generieke mailtjes zó gemaakt, dat het lijkt alsof het een persoonlijk bericht is.
De kracht van Voor Tekst is dat ze van een afstand hun opdrachten benaderen en dat ze tegelijkertijd fantastisch kunnen meedenken met hun klant. Ze zijn oprecht betrokken en leven zich in. En soms zijn ze misschien een tikkeltje eigenwijs, maar dat is nu juist zo goed. Ze stáán namelijk voor hun product, hebben een duidelijke visie op arbeidsmarktcommunicatie en weten duidelijk wat werkt, en wat niet.
Veel mensen denken zelf wel even een vacaturetekst te kunnen schrijven. Maar zo makkelijk is het allemaal niet. Ik zou iedereen kunnen aanraden om de specialisten van Voor Tekst in te schakelen.