De Mandemakers Groep.

Een veel gehoorde reactie is dat de vacaturetekst zo leuk geschreven is dat het je aandacht trekt en dat het je nieuwsgierig maakt naar meer info.

De Mandemakers Groep.
“Wij zijn enorm enthousiast over de samenwerking met Voor Tekst. Voor onze nieuwe werkenbij-site lukte het ons niet de juiste template te schrijven waarmee we onze vacatureteksten in een nieuw jasje konden steken. Dus zijn we in november 2018 in zee gegaan met Voor Tekst. De weg naar onze nieuwe template is vlekkeloos verlopen met een goede intake en inspirerende training vooraf.
De website is inmiddels live en de leuke reacties van kandidaten stromen bij de recruiters binnen. Een veel gehoorde reactie is dat de vacaturetekst zo leuk geschreven is dat het je aandacht trekt en dat het je nieuwsgierig maakt naar meer info. Leuk om te horen dat er sollicitanten zijn die eerder nooit aan DMG gedacht hebben, maar dat de vacaturetekst zo triggerde dat ze toch hebben gesolliciteerd.
Voor Tekst heeft gezorgd voor een handige template waardoor het schrijven van nieuwe vacatureteksten een fluitje van een cent wordt. Ook de recruiters zijn heel blij met deze nieuwe teksten en schrijven nu zelf veel makkelijker een leuke wervende tekst.”