Azora.

We willen Voor Tekst het liefst voor onszelf houden.

Azora.
In de zomer van 2016 was ik hard op zoek naar iemand die onze zorgorganisatie kon helpen met het schrijven van vacatureteksten. Onze wervingsactiviteiten sloten niet aan bij de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt, en leverden onvoldoende resultaat op. Al snel kwam ik uit bij Voor Tekst, zij gingen direct voor ons aan de slag en leverden al binnen 2 dagen een eerste opzet. Met de mooie teksten wordt een gevoel losgemaakt, waardoor de juiste kandidaten zich aangesproken voelen en reageren.
‘Mooie teksten die een gevoel losmaken.’
In deze gespannen arbeidsmarkt moet je als werkgever je best doen om goede werknemers te werven en kom je niet meer weg met de oude, onpersoonlijke benadering! Toch moesten onze teammanagers even wennen aan de nieuwe stijl. Zij waren nog gewend aan de zakelijke benadering vanuit de werkgever, maar draaiden al snel helemaal bij na positieve reacties van sollicitanten en nadat we goede kandidaten binnenhaalden.
‘Voor Tekst vangt onze ‘couleur locale’.’
Azora wil warmte en humor uitstralen. Voor Tekst weet heel goed te vatten waar Azora voor staat, zij geeft een reëel beeld en vangt als het ware onze ‘couleur locale’. Nieuw en verfrissend is dat het tekstbureau zich in de vacatureteksten echt richt tot de sollicitant. Zelf heb ik ook een training ‘vacatureteksten schrijven’ bij Voor Tekst gevolgd. De tips zijn superhandig en een mooie basis, maar als het erop aankomt, schakel ik toch Voor Tekst in.
‘De tone of voice is precies op de doelgroep toegesneden.’
Ook heeft Voor Tekst prima werk geleverd voor de webteksten van onze algemene website en werkenbij-site: bij beide is de tone of voice precies op de doelgroep toegesneden. En ook over de brochureteksten die Voor Tekst voor ons heeft gemaakt, waren we zeer te spreken. Tekstschrijven is een specialiteit en tekstschrijven voor de arbeidsmarkt in het bijzonder. Voor Tekst kan dat als geen ander. Wij willen jullie daarom niet meer kwijt en eigenlijk liefst voor onszelf houden.