Inclusief Schrijven.

E-learning

Inclusief schrijven.

Wat houdt inclusief communiceren nu eigenlijk in? Waarom is dat zo belangrijk? Wat mag wel? En wat mag niet? Logische vragen. Annelies Graafland, diversiteit- en inclusiespecialist geeft antwoord op deze vragen in de e-learning ‘Inclusief communiceren’.

Incompany training

Inclusieve vacatureteksten schrijven.

Tijdens de incompanytraining inclusieve vacatureteksten schrijven leert jouw team van recruiters, hr-medewerkers en/of communicatiemedewerkers wat inclusief communiceren is; waarom is het zo belangrijk? Wat maakt inclusief schrijven zo moeilijk? En vooral: hóé kun je zelf inclusieve vacatureteksten schrijven? Check deze incompanytraining.

Dienst

Diversiteitsstatement.

In een diversiteitstatement bevestig je dat jij als werkgever waarde hecht aan diversiteit. Dat je verschillen omarmt en dat iedereen welkom is binnen jouw organisatie. Een statement waarin de waardering van diversiteit is verwoord, draagt bij aan meer én betere kandidaten. Schakel onze hulp in.

Whitepaper

Vacatureteksten schrijven voor m/v/o.

In dit whitepaper geven we praktische tips en vind je woordenlijsten voor het aanspreken van 3 genderidentiteiten door middel van tekst. En dan met name hoe je dit toepast in de vacaturetekst

Kennis

Blogs.

Er is veel te delen over inclusiviteit in arbeidsmarktcommunicatie. Check al onze verhalen hierover.