De 2e gratis Google for Jobs classroom.

22 oktober 2019

Nicol Tadema

Algemeen directeur

arbeidsmarktcommunicatie


Jammer! Je bent nét te laat. Met ruim 250 aanmeldingen zijn alle stoelen in onze classroom op 14 november al vergeven.

Google for Jobs; het wordt gebracht als de gamechanger in recruitment. So you’d better be ready! In samenwerking met online specialist Get.Noticed organiseren we speciaal voor corporates en intermediairs een (gratis) classroom waar jij kan aanschuiven. Binnen 2 uur word je helemaal bijgepraat over de technische én tekstuele kant van de job search engine zodat je straks met jouw vacatures optimaal kan scoren in Google for Jobs. 

Met de krappe arbeidsmarkt wordt het elke dag lastiger om de juiste talenten te vinden. Als recruiter of online marketeer probeer je zo goed mogelijk alle beschikbare online tools in te zetten en de beste teksten te schrijven: alles om te zorgen dat jouw vacatures gevonden worden door de gewenste kandidaten. Daarom is het goed om te weten wat de nieuwste innovatie van Google voor jou kan betekenen én hoe je je kan voorbereiden op de komst ervan. Daarom nodigen we je uit voor onze classroom op donderdag 14 november om 15:00 uur in Eindhoven. De exacte locatie krijg je circa een week voor de classroom via e-mail te horen.

Let op: aanschuiven bij de classroom is gratis maar: heb je jezelf aangemeld en kan je onverhoopt toch niet komen? Meld je dan voor 13 november af, anders moeten we 50 euro annuleringskosten in rekening brengen.


‘KANDIDATEN GAAN JULLIE VACATURES BETER EN SNELLER VINDEN‘

Google is vandaag de dag al hét startpunt voor het zoeken naar een baan. Met Google for Jobs wil deze #1 wereldleider op het gebied van zoekfunctionaliteit het vinden van een baan eenvoudiger maken en de candidate experience verbeteren. Concreet? Google gaat vacatures apart weergeven in zijn zoekresultaten. Wat dit voor recruitment betekent? Technische- en tekstuele optimalisatie voor Google wordt nóg belangrijker. Denk aan de juiste indeling voor locatie, salaris, opleiding en goed geschreven teksten die bijvoorbeeld zijn voorzien van de juiste functienaam. 


Google for Jobs is nu gelanceerd in een aantal landen, waaronder de Verenigde Staten, Brazilië, India, Engeland, Duitsland, Frankrijk en Spanje. De resultaten in deze landen zijn indrukwekkend. Alle pijlen wijzen erop dat Nederland het eerstvolgende land is waar Google for Jobs wordt uitgerold.  

Om goed voorbereid te zijn op de (mogelijke) komst van deze job search engine organiseren we speciaal voor intermediairs en corporates op 14 november een classroom. Dit doen wij in samenwerking met onze partner Get.Noticed en Carriere in Limburg. Als online specialist zoomt Get.Noticed in op de technische kant, vanuit ons tekstbureau deelt Nicol Tadema praktische tips om jouw vacaturetekst te optimaliseren voor Google for Jobs.


Are you ready? Tot ziens op de 14e!


Dit event wordt speciaal georganiseerd voor intermediairs en corporates. Ben je een leverancier? Dan helpen we je graag verder op onze Google for Jobs-pagina waar we al onze informatie rondom deze job search engine hebben verzameld.