Recruitment- of hr-budget meenemen naar 2022?

01/09/2021

Nicol Tadema

Ambassadeur en oprichter

arbeidsmarktcommunicatie


Heb jij recruitment- of hr-tegoed dat je effectief wilt besteden en/of het liefst meeneemt naar 2022? Wij bieden je die mogelijkheid.

Jouw resterende budget kun je nu omzetten in een tegoed voor onze diensten schrijven, advies en/of trainen. Je kan dan per direct én heel 2022 profiteren van onze expertise, tijd en flexibiliteit inzake teksten voor de arbeidsmarkt.

Meerdere maanden extra

Als je vóór 31 oktober jouw budget omzet in een tegoed geven we je extra tijd om gebruik te maken van onze dienstverlening. Sterker nog: als je vandaag direct een tegoed afneemt zijn dat (bijna) 4 maanden extra: in plaats van 12 maanden kun je het tegoed besteden tot en met 31 december 2022. 

Meer informatie

Schrijven, trainen en adviseren

Wat kun je zoal doen met een tegoed bij Voor Tekst? Denk bijvoorbeeld aan het laten schrijven van:

Of wil je dat jouw team zelf vacatureteksten schrijft maar dan wel zo efficiënt én effectief mogelijk? Kies dan voor de ontwikkeling van een vacaturetemplate en/of het volgen van een van onze trainingen Vacatureteksten schrijven. Er zijn volop mogelijkheden waarover we je graag informeren.

Interessant hè?

Wil je sparren over hoe we je optimaal kunnen ondersteunen en samen kunnen werken aan het ultieme resultaat? Neem dan direct contact op via 0320 72 29 92 of info@voortekst.nl.

Wil je dit liever direct regelen om te voorkomen dat je recruitment- of hr-budget van 2021 vervalt? Klik nu op onderstaande button of schakel met ons via 0320 72 29 92 of info@voortekst.nl.

Meer informatie

Goed om te weten:

  • Je ontvangt elke maand een overzicht van het (bestede en resterende) tegoed.
  • Alleen als je voor 31 oktober een tegoed afneemt ontvang je de extra maanden om het tegoed te besteden. Een regulier tegoed is 12 maanden geldig.