Budget-opmaakactie!

01 oktober 2020

Nicol Tadema

Algemeen directeur

arbeidsmarktcommunicatie


Raar jaar natuurlijk. Uit medisch oogpunt. Maar ook wat de werkgelegenheid in ons land betreft. Van een historisch lage werkloosheid zijn we binnen een paar maanden naar zorgelijke stijgingen gegaan. Althans binnen sommige sectoren. In andere zie je juist weer veel vraag naar arbeidskracht ontstaan.

Hoe zit dat in jouw sector/binnen jouw organisatie? Zijn activiteiten grotendeels on hold gezet? Of zie je juist nu mogelijkheden nieuwe mensen aan te nemen? En brandt het recruitmentbudget in je zak?

Dan heb ik goed nieuws voor je

Bij Voor Tekst kun je nu een ‘strippenkaart’ afnemen die je tot eind 2021 in kan zetten voor al onze dienstverlening. Diensten op het vlak van schrijven, trainen én adviseren dus. Het bedrag dat bovenaan het tegoed staat, is aan jou.

Als je voor 15 november aan ons doorgeeft voor welk budget je nu een tegoed wil afnemen, doen we er 10% bovenop. Bij een strippenkaart met een waarde van bijvoorbeeld € 5.000 krijg je dus € 500 cadeau. Dan kun je dus € 5.500 besteden aan het werven van de beste kandidaten voor vacatures. Of voor het versterken van je werkgeversmerk door testimonials te laten schrijven. Of door je standaard e-mailteksten eindelijk eens die opknapbeurt te geven.

Leuk cadeautje

Normaal is een tegoed 12 maanden geldig. Maar in het rare 2020 doen we het anders. Want je strippenkaart is vanaf vandaag 15 maanden geldig. Tot en met 31 december 2021 dus.

Zo kun je én het budget van 2020 opmaken én daar heel 2021 nog van profiteren. Het tegoed kan je besteden aan al onze diensten zoals:

Bel dus snel (0320) 722 992. Of stuur me een e-mail via info@voortekst.nl.

De kleine lettertjes:

  • Deze actie is niet met terugwerkende kracht geldig voor reeds geaccordeerde offertes of voor de losse afname van diensten zoals trainingen.
  • Deze actie geldt van 1 oktober tot en met 15 november 2020.
  • Het minimum bedrag voor een tegoed is €1000.